Для початківців, хто іноді намагається кулінарією, та не хоче мати справу з розкидані речі під час кулінарії!

A place to talk about anything! Want to find someone to ride with? Get help on mending things? Organise lifts?

Moderator: Moderators

Post Reply
Donnafem

Для початківців, хто іноді намагається кулінарією, та не хоче мати справу з розкидані речі під час кулінарії!

Post by Donnafem »

Вибачте, але я мушу відкрити вам пригодою, що трапилася у мене того самого тижня, і це було.... Моя крихітка замовила, аби як кулінарний експерт зробила дещо унікальне до її свята. Я, звісно ж, навіть не задумуючись, розпочала вишукувати рецепт на просторах кулінарних блогах і отримала несподіванку. Втратила аж півтора години марних пошуків, переходячи із блогу на ще однієї сторінки з рекламою! Одні ідеї здавалися надто для професіоналів, інші варіанти - з недоступними компонентами, ще кілька - серед масою реклами. Але як грім серед ясного неба я пригадала щодо цей дивовижний портал й менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! вишукала - прекрасний варіант! Рецепт став до безтями детальним, що в результаті навіть дванадцятирічна донька здолала своїй мамі взяти участь. І що ви думаєте? ми приготували неймовірний десерт, і він був визнаний справжнім прикрасою дня народження. Вже сьогодні навіть ті, хто раніше сумнівався мої найкращі друзі питають: "На якому сайті я відкрила такий собі просто бомбезний рецепт?"
Блог
Post Reply